Moda Dergi Tv
Güncel

Son hali gündem oldu…

Sosyal medyada yeniden dolaşıma giren görüntüler üzerine Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Murat Övüç hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Söz konusu video nedeniyle Övüç’e “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme” suçlaması yöneltilmişti. Soruşturma kapsamında tutuklanan Murat Övüç, yaklaşık 102 gün boyunca cezaevinde kalmıştı.

Mahkemeden tahliye kararı

Murat Övüç Tahliye 2

Davanın görüldüğü mahkeme ara kararını açıklamıştı. Mahkeme heyeti, Murat Övüç’ün “imza yükümlülüğü” ve “yurt dışı çıkış yasağı” şartlarıyla tahliyesine karar vermişti. Ayrıca dosyadaki eksikliklerin giderilmesi amacıyla duruşma ileri bir tarihe ertelenmişti.

Murat Övüç Tahliye

Tahliyesinin ardından Murat Övüç’ün güncel görüntüsü kısa sürede sosyal medyada yayıldı. 58 yaşındaki fenomenin son hali çok sayıda yorum alırken, bazı kullanıcılar Övüç’ü tanımakta zorlandıklarını ifade etti.

Tahliye sonrası ilk paylaşım

Murat Övüç Tahliye 1

Cezaevinden çıktıktan sonra sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yapan Murat Övüç, ailesiyle bir araya geldiği anı takipçileriyle paylaştı.

Oğlu Can ve gelini Leyla Tuğçe ile birlikte çekilen fotoğrafını yayımlayan Övüç, paylaşımına “Bin şükür evlatlarıma kavuştum” notunu düştü.

İlgili yazılar

Podyumda zor anlar yaşadı…

Moda Dergi

CAMPER X SUNNEI, PELOTISSIMA’YI YENİDEN TASARLADI

Moda Dergi

Ecrin Kerme “Modellik Ona Çok Yakışıyor”

Moda Dergi

This message appears for Admin Users only:
Please fill the Instagram Access Token. You can get Instagram Access Token by go to this page

Translate »