Ankara Fashion Week te Joker ajansın birbirinden güzel kızlarının sunduğu Gelinlik Dünyam defilesi beğeni ile izlendi…
Birbirinden güzel gelinlikleri ile Gelinlik dünyam defilesi joker ajans modelleri tarafından sergilendi. Gelinlik dünyamın kurucusu İsmail Meriç plaketini alarak bir teşekkür konuşması yaptı.
Gelinlik Dünyam ailesi olarak, en yeni modellerle hazırladığımız koleksiyonumuzla karşınızdaydık. Ankara’da şıklığın ve zarafetin adresi yine değişmedi! Hayalinizdeki gelinliği birlikte tasarlamak için sizi mağazamıza bekliyoruz” dedi.
GELİNLİK DÜNYAM TASARIMLARIYLA PODYUMDA ZARAFET RÜZGÂRI ESTİ…
Feminen dokunuşlarla ön plana çıkan gelinlikler, zarif ve modern çizgileriyle fark yarattı. Hafif ve şık tasarımıyla her adımda büyüleyici bir görünüm sundular.
Her bir model, aşkın ve stilin en iddialı hâliyle sahnedeydi. Gelinlik Dünyam imzası taşıyan güzel modeller, sahnede alkış toplarken bu etkinliğe gelenler defileyi beğeni ile izlediler.
Yoruma kapalı.