Yeni Mağazasının Kapılarını Açtı

Tuba Ergin, Emaar Square’de Yepyeni Bir Mağaza Açılışıyla Parlıyor!

CEMAL ÖZEN – TUBA ERGİN

Moda dünyasının önde gelen tasarımcılarından Tuba Ergin, yeni yılı Emaar Square’de açtığı yeni mağazasıyla karşıladı!

BANU KALPAKÇIOĞLU

Türkiye’nin seçkin alışveriş merkezi Emaar Square, Tuba Ergin’in eşsiz tasarımlarını sergileyen yeni mağazasının kapılarını açtı.

BETÜL AVCI

Zamansız tasarımları ile bilinen moda tasarımcısı Tuba Ergin’in yeni mağaza açılışında cemiyetten ünlü isimler, influencerlar, sektör profesyonelleri ve moda severler bir araya geldi.


DİDEM ARGÜNDEN, PINAR ERCAN
Ahu Orakçıoğlu, Yağmur Kalyoncu, Emel Yıldırım, Banu Kalpakçı gibi isimlerin katıldığı açılışta davetliler Tuba Ergin’in son koleksiyonunu inceleme fırsatı bulurken, yeni yıl teması ile düzenlenen etkinlikte tasarımcının yaratıcılığının ve estetiğinin tadını çıkardılar.

NURGÜN KEMALBAY –  BİLGE TURUTOĞLU – GÜLGÜN ÇAVUŞOLU

SEDEF FENERCİOĞLU

SENA YAĞMUR ÇELİK

 YAĞMUR KALYONCU 

Yoruma kapalı.

Bu web sitesi, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bunu kabul ettiğinizi varsayacağız. Kabul Et Bilgi Al

Gizlilik ve Çerez Politikası
404
Dil Değiştir