Moda Dergi Tv
GüncelModa

Stefano Gabbana, Dolce & Gabbana’dan Ayrılmıyor…

Dolce & Gabbana, Stefano Gabbana’nın grup içindeki yönetim pozisyonlarından ayrıldığını doğruladı; ancak daha önce çıkan haberlerin aksine, tasarımcının yaratıcı çalışmalarını sonlandırmadığı açıklandı.

Şirketin cuma günü yaptığı açıklamada, “Organizasyonel yapı ve yönetişimdeki doğal bir evrimin parçası olarak Dolce & Gabbana Grubu, Stefano Gabbana’nın 1 Ocak 2026 itibarıyla Dolce & Gabbana Holding Srl, Dolce & Gabbana Trademarks Srl ve Dolce & Gabbana Srl’deki görevlerinden istifa ettiğini teyit eder” denildi.

Açıklamada ayrıca, “Bu istifaların Stefano Gabbana’nın grup adına yürüttüğü yaratıcı faaliyetler üzerinde hiçbir etkisi bulunmamaktadır” ifadesine yer verildi.

Dolce & Gabbana, 1985 yılında Domenico Dolce ve Stefano Gabbana tarafından kuruldu ve hâlâ özel mülkiyette bulunuyor; Stefano Gabbana şirket içinde önemli bir hisseye sahip. Mart 2026’da yayımlanan bir Bloomberg haberine göre şirket, lüks pazarındaki daralmadan etkilenmemek adına borçlarıyla ilgili kreditörleriyle görüşmeler yürütüyor. Bu konuyla ilgili olarak ise, “Borç durumuna ilişkin şu aşamada yapılacak bir açıklama bulunmamaktadır; bankalarla görüşmeler devam etmektedir” açıklaması yapılıyor.

İlgili yazılar

Sahne Işıkları Altında

Moda Dergi

Geçmişin hatıraları tazelendi…

Moda Dergi

“8 Mart 8 Kadın Yaratan ve İlham Veren Kadınlar” 

Moda Dergi

This message appears for Admin Users only:
Please fill the Instagram Access Token. You can get Instagram Access Token by go to this page

Translate »