Moda Dergi Tv
GüncelModaYaşam ve Sağlık

Çok özel bir davet…

Bilimsel cilt bakımının öncüsü ve Dünya’nın 1 numaralı medikal estetik cilt bakım markası** SkinCeuticalssanat danışmanlığını Gate 27’nin üstlendiği, interaktif enstalasyonlar ve yeni medya üretimleriyle öne çıkan DECOL prodüktörlüğünde hayata geçirilen Ahmet Said Kaplan’ın ‘Floating Matter II’ isimli yerleştirmesini özel bir davette katılımcılarla buluşturdu. Skinceuticals’ın bilim temelli yaklaşımıyla çağdaş sanatın dönüştürücü gücüyle buluşan davete sanat, moda ve cemiyet hayatından Meriç Aral, Burçin Terzioğlu, Melisa Sabancı Tapan, Ece Çiftçi, Susanne Aşçı Derebey, Şahika Ercümen, Buket Bayman, Burcu Şendir, Begüm Tekin, Ceylan Atınç, Ezgi Kamadan, Rojda İlaldi Gürbüz, Serra Söyüncü, Ece Tuncel, Gözde Kahveci, Mihre Mutlu, Nihan Çetinkaya, Naz Koral, Arzu Kaprol, Zeynep Karahan UsluDeniz Uras gibi isimler katıldı.

 

SkinCeuticals’ın bilimsel yaklaşımından ilhamla geliştirilen etkinlik kapsamında, medya sanatçısı Ahmet Said Kaplan’ın DECOL prodüksiyonuyla hayata geçirdiği “Floating Matter II” izleyiciyle buluştu. Katılımcıyı yalnızca izleyici olmaktan çıkararak deneyimin aktif bir parçası haline getiren eser; veri, beden ve dönüşüm kavramlarını interaktif bir medya yerleştirmesiyle görünür kılıyor. Kontrol paneli aracılığıyla yönlendirilen veriler, binlerce diyottan oluşan LED yüzeyde anlık olarak karşılık bulurken ortaya çıkan görsel yapı, insan hücrelerinin dinamik organizasyonuna referans veriyor.

Gate 27’nin sanatsal yaklaşımıyla şekillenen proje, sanatın disiplinlerarası doğasını öne çıkarırken, DECOL’ün teknoloji odaklı üretim gücü deneyimi farklı bir boyuta taşıyor. Bilim temelli cilt bakımında global ölçekte öncü konumda bulunan SkinCeuticals ise klinik düzeyde geliştirilen yüksek etkinlikli formülleri ve araştırma odaklı yaklaşımıyla projeye bilimsel bir derinlik katıyor. Bilim, sanat ve estetiğin kesişiminde konumlanan bu özel etkinlik, katılımcılarını çok katmanlı bir keşif deneyimine davet etti.

İlgili yazılar

Chloé Sonbahar/Kış 2026

Moda Dergi

BRUNELLO CUCINELLI ELEMENTS RESONANCE  İLKBAHAR–YAZ 2026 KAMPANYASI…

Moda Dergi

WILMA ELLES “ANNELİK DÜNYANIN EN KEYİF VEREN DUYGUSU”

Moda Dergi

This message appears for Admin Users only:
Please fill the Instagram Access Token. You can get Instagram Access Token by go to this page

Translate »