Ankara Fashion Week’in son gününde gerçekleştirilen, Sevilay Zeytun ve Serkan Kızılbayır’ın sunuculuğunu üstlendiği final gecesinde Akbaba markasının defilesi izleyicilere resmen görsel bir şölen yaşattı.
Fotoğraf: Emrah Akyıldız
Bu özel defilede, hem kadın hem de erkek giyimde dönemin günlük ve davet kombinlerinden örnekler sergilendi.
Ankara Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı ve Akbaba Giyimin Kurucusu Hayati Akbaba’nın kurmuş olduğu Akbaba giyim defilesi sonrası Kızı Gaye Akbaba’ya plaketi takdim edildi.
Joker Ajans Burak Özdemir’e teşekkürlerini ileten Akbaba’nın sunduğu defile sonunda firma sahibi Hayati Akbaba’yı vekaleten sahneye davet edilen firma yöneticisi Gaye Akbaba; “Minik modeller ve güzeller eşliğinde sunulan bu defilemizi bizlerle izlediğiniz için çok teşekkür ediyorum. Ankara’da bu tür organizasyonların çokça yapılması en büyük dileğimizdir. Benim için bugün burada sahnede olmam sürpriz oldu. Babam ve giysilerde emeği geçen herkes adına bu ödülü alıyorum, teşekkürler“ dedi.
Yoruma kapalı.