Etkileyici bir yoga seansı…

Tersane’de Ece Vahapoğlu ile Yoga

Ünlü Wellness ve Yoga Eğitmeni Ece Vahapoğlu, Rixos Tersane’de ses meditasyonu eşliğinde etkileyici bir yoga seansı yaptı.

Onlarca mumla ve doğal taşla süslenen ve ses çanaklarının eşlik ettiği büyüleyici atmosferde 60 kişilik kalabalık bir gruba yoga yaptıran Ece Vahapoğlu, “İstanbul’un eşsiz manzarasına karşı büyüleyici tarihi bir mekanda yoga yaptırmak beni de yüksek enerjilere ulaştırdı; özel yerlerde yoga enerjisini yaymayı seviyorum.” dedi.

 

Yoga ve ses meditasyonu ardından sağlıklı brunch menüsüyle katılımcılara harika bir Pazar günü yaşatan Rixos’ta Ece Vahapoğlu ile Yoga organizasyonları Exclusive Sports Club ile 2025 yılında da devam edecek.

Yoruma kapalı.

Bu web sitesi, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bunu kabul ettiğinizi varsayacağız. Kabul Et Bilgi Al

Gizlilik ve Çerez Politikası
404
Dil Değiştir